TEKST

POSITIONERING

FILM

OH HELP!

CRISIS & CONFLICT

PORTFOLIO

TEAM

CONTACT

TEAM

Advies |  Tekst  |  Script

Drs. Maurice Eykman studeerde organisatiesociologie en massacommunicatie en heeft als onderneemster een brede ervaring op het terrein van corporate communicatie. Door haar  lange staat van dienst inzake interne en externe communicatie (door)ziet zij snel welk spel er gespeeld wordt - of moet gaan worden- in de top en in de media.ᅠDaarnaast beschikt zij over goed ontwikkelde voelhorens voor de publieke opinie in het algemeen en voor stakeholderpercepties in het bijzonder.ᅠDat maakt haar een scherpe tekstschrijver en gedreven en betrokken adviseur op het gebied van positionering, reputatiemanagement en conflictcommunicatie.

 

Advies

Mr. Maarten den Ottolander studeerde rechten.  Zijn professionele aandachtsgebieden liggen op het terrein van (informal) governance, bestuursreputatie en strategische positionering.
Voordat hijᅠinᅠ2004 bestuursadviseur werd bekleedde hij verschillende (internationale) directiefuncties op het terrein van general management, marketing, investor relations en corporate communicatie. Daarnaast vervult hij diverse toezichthoudende en bestuursfuncties.

 

Film

Drs. Jeroen Kodde heeft een doctoraal medicijnen en een brede ervaring in projectmanagement en strategisch advies , o.a. bij  Eurotransplant, Boer & Croon en private equity firms. Hij heeft honderden bedrijfsjournaals, corporate image, instructie- en motivatiefilms en documentaires geproduceerd en geregisseerd. Zijn practische hands-on benadering van projecten maakt hem een energieke en efficiënte filmproducent.

 

Wij werken samen met een vast team van deskundigen, waaronder, regisseurs, camerateams, ontwerpers, advocaten en lobbyisten.