TEKST

POSITIONERING

FILM

OH HELP!

CRISIS & CONFLICT

PORTFOLIO

TEAM

CONTACT

FILM

Bewegend beeld spreekt een internationale en emotionele taal en kan daardoor slagen in het creĆ«ren van een positief gevoel en het motiveren van mensen om anders te denken of te handelen. En de mogelijkheden voor het inzetten van film zijn even breed  als de mogelijkheden in de vorm: drama, animatie, documentaire of nieuwsprogramma's.

 

 De technische kwaliteit van onze producties is uitstekend, maar onze voorkeur gaat altijd uit naar de prijs voor effectiviteit, iets dat alleen de opdrachtgever ons kan geven. Daarom worden wij ook graag zo vroeg mogelijk betrokken bij een communicatieproject.

Wij maakten honderden bedrijfsjournaals, corporate image, instructie- en motivatiefilms voor tevreden opdrachtgevers. Daaronder bevinden zich niet alleen grote bedrijven als ABN AMRO, Philips en Shell maar ook organisaties in de gezondheidszorg zoals de Nederlandse Transplantatiestichting en het Bronovo Ziekenhuis en organisaties in het domein van de openbare orde en veiligheid zoals de Kustwacht, de KNRM en de Regionale Ambulance Voorziening.

 

PORTFOLIO